Derfor skal du besøge Bangkok på din ferie til Thailand

TuktukThailand er Sydøstasiens mest populære ferie destination, og her kan man ikke komme udenom at Thailand er stedet, hvor du finder endeløse silkebløde strande, som er flere kilometer lange, samt enestående natur som kun findes på denne del af jorden. Jeg kunne blive ved og ved at snakke om de mange grunde til at tage til Thailand, men som overskriften lyder vil du gerne læse om hvorfor du skal til Bangkok? Vil du se nogle forslag til fantastiske ferier til Thailand kan Yaneeda.com anbefales.

Bangkok er først og fremmest en enorm by med 13 millioner indbygger, blot dette gør at der en milliard ting du kan lave. Jeg vil nedenunder liste 3 punkter til hvorfor du skal besøge Bangkok, når du holder ferie i Bangkok

  1. ThaimadMad: Når du befinder dig i Bangkok kan du ikke komme udenom om deres eksotiske madkultur.

    Du vil altid kunne finde et sted at spise, hvis du er sulten, her er endeløse muligheder. Et tip er at gå efter de restauranter, hvor folk flokkes til, og her vil det typisk være gadekøkkenerne som står for skud. I Thailand kan du finde alt slags mad fra hele verdenen, om du har lyst til en omgang Amerikansk storby mad til Mellemøstens populære grillmad eller måske efterspørger din mave Indiens krydrede chili retter. Uanset hvad du har lyst til, vil du kunne finde det i Bangkok, så det bare om at slå sig løs og begive sig ud i det uendelige madunivers.

  1. Natteliv: Bangkok er Asiens mekka for de festglade, her vil du kunne finde endeløse muligheder for at more dig i Bangkoks natteliv. Der er altid andre festglade europæere som er klar til at feste hele natten, samtidig er lokal befolkningen ikke den kedelige af slagsen, hvis du skulle have lyst til at more dig med dem.
  1. Shopping: Shopping i BangkokI Bangkok finder du rige mulighed for at shoppe undervejs på din ferie. Her finder du helt store områder kun afsat til store indkøbscentre, for ikke at nævne de endeløse mange boder, hvor der uden tvivl er noget for enhver smag.
    Det mest oplagte sted at tage hen er Siam Square, her finder du Bangkoks største shopping distrikt. Når du først har begivet dig ud Siam Squares kæmpe marked kommer du ikke ud uden du har fundet noget, og det vil typisk tage flere dage blot at se hele markedet, så regn med at sætte en hel dag af til at shoppe rundt i Siam Square.