Disse tre ting SKAL du huske inden du rejser alene til Thailand

Hvert år går turen for mere end 100.000 danskere til Thailand, dette populære rejsemål er ideelt, hvis man ønsker at opleve en anderledes kultur, som på visse punkter har anderledes skikke end herhjemme. Især mange mænd rejser til Thailand for at opleve drengedrømmen om at finde en sød pige, man måske kan lokke med tilbage til Danmark. I Thailand findes der også single-møder, hvor enlige danske mænd kan mødes med smukke og fantastisk søde thailandske kvinder i håb om at finde kærligheden. Ofte starter en simpel flirt ud med noget mere intimt, så har du forventninger og drømme om at tage en smuk kvinde med tilbage til dit hotelværelse, bør du først undersøge om dit hotel opkræver et såkaldt ’joiner fee’. Denne form for betaling findes typisk hos de store familiehoteller og lignende, der tjener kassen på at du inviterer søde piger med hjem.

Husk kondomer, hvis du har planer om en hed rejse til Thailand

Mange danske mænd har en fantasi om at være sammen med en thailandsk kvinde. Dog nytter det ikke noget, at man fylder sin bagage med sexlegetøj og porno, da det er forbudt at tage dette med ind i landet. Dog kan du trygt fylde kufferten med kondomer hjemmefra således, at du er sikret mod sygdomme og eventuelle uønskede graviditeter med disse kvinder. Kondomer er en essentiel del af din overlevelsespakke, hvis du ønsker at boltre dig i de thailandske kvinder og deres frynsegoder. Dog er det bedst, at du inden afrejse køber kondomer som du er vant til, da kvaliteten af de thailandske ikke altid er til at regne med. I en artikel fra en dansk avis, kom det frem, at kun hver anden unge thailænder bruger kondom under samleje. I et land, hvor HIV og AIDS er udspredt blandt befolkningen, skal du derfor passe ekstra på.

Husk på, at der er forskelle i hygiejne, seksualundervisning og præservativer

I Thailand er der delte meninger om, hvad de unge skal lære i skolen af seksualundervisning, derfor bør du som single mand være ekstra opmærksom på din egen og andres hygiejne, inden du vælger en kvinde at bruge de stille timer på hotellet med. I Thailand er de kendt, at unge har forsøgt sig med plastikposer som kondomer, hvilket jo ikke er videre hygiejnisk, praktisk eller sikkert. Derudover har landet i mange år været præget af sygdomme som AIDS og HIV, hvilket du ikke ønsker at tage med hjem som souvenir. Køb derfor rigeligt med kondomer hjemmefra, da størrelserne på disse er mindre i Thailand, end gennemsnittet i Danmark. Som udrejsende er det dit eget ansvar at passe på din sikkerhed og dit helbred, hvorfor det ikke anbefales at man går efter de billige løsninger, hvis man ønsker at prøve den seksuelle stemning, der gennemsyrer nogle dele af landet. Ønsker du blot at rejse til Thailand for at få en generel oplevelse af landets natur, kultur og subkulturer, kan du få hjælp af dit rejsebureau.