Lej en bil i Bangkok

Billeje BangkokBangkok er Thailands største by, og den byder på et utal af seværdigheder. Det kan derfor være en rigtig god idé at leje en bil, således at I kan komme ud og opleve mest muligt af byen uden at blive begrænset af taxachauffører, der ikke forstår engelsk eller busser, som kan være svære at kende ruteplanen på. Med jeres egen bil får I samtidig muligheden for at opleve Bangkoks spændende og fortryllende miljø på egen hånd, hvilket bidrager til en helt særlig oplevelse og ferie.

Nemt og bekvemt

Biludlejning i Bangkok kan ikke blive meget lettere. For så snart du ankommer med dit fly, står din bil klar til dig. Du booker ganske enkelt din ønskede bil inden afrejse, og så sørges der for resten. Du kan tilmed booke din bil helt op til blot en time før! ”Hvad så med forsikring”, tænker du måske. Den er skam inkluderet. Når du lejer en bil i Bangkok, får du nemlig både tyveri-, ansvar og selvrisikoforsikring med i prisen, hvilket efterlader dig med endnu en ting mindre at tænke på. Hvis I ønsker det, er det ydermere muligt, at I kan aflevere bilen i en anden lufthavn end den, I hentede den i. Der følger med andre ord masser af fleksibilitet med i billejen.

Herretur eller familietur – bilen til jer finder du nemt

Hvad enten du skal på en fed tur med gutterne og opleve Bangkoks natteliv, eller det er familietur med børn, så findes den perfekte bil til jer. I kan frit vælge mellem alt lige fra sportsvogne til familiebiler, og har i brug for barnesæde eller GPS, så kan dette også sagtens lade sig gøre. I kan ovenikøbet også være sikre på, at den bil I bestiller, det er den bil, I får.

Oplevelser i Bangkok

Når nu I har sikret jer en lækker bil at køre i, er det kun fantasien, der sætter grænser. Bangkok bliver ikke kaldt ”City of Angels” for sjov, for byen er i sandhed magisk. I Bangkok kan du bl.a. opleve det flydende marked, som består af en række små kanaler, som er fyldt med små både, der styres af thaier, som altid er klar til at sælge deres varer. I kan også køre hen til Thailands største turistattraktion, Grand Palace, hvor I ikke kan undgå at blive blæst bagover at den fascinerende arkitektur. Er det en herretur, I er på, kommer I næsten ikke uden om byens natteliv og Red Light Districts. Bangkok er kendt for deres vilde natteliv, og uanset hvilken dag på ugen I har lyst til at feste, kan I altid finde en natklub, der har åbent. Terminal 21 er stedet for de shoppelystne. Dette er nemlig et kæmpestort shoppingcenter, hvor hver etage repræsenterer en storby, hvilket betyder, at du både kan finde en etage for Paris, San Fransisco og Istanbul samt mange flere.

Bangkok står klar med åbne arme

Så hvad venter du på? Book en bil, et fly og et hotel – så er du allerede på vej. Rigtig god fornøjelse!