Rejs til Bangkok via Paris og nyd et par dage i den franske hovedstad

Få det meste ud af din mellemlanding, når du skal rejse til Bangkok ved at snuppe et par fantastiske dage i den franske hovedstad, Paris. Start ferien ud med en varm espresso og en croissant i byernes by, Paris, inden du igen hopper på flyet til mere eksotiske himmelstrøg i Bangkok.  

Derfor er Bangkok og Paris det perfekte match

BangkokDet er ingen overraskelse, at Paris er en fortryllende og romantisk by, hvor du blandt andet kan nyde den unikke arkitektur, Latinerkvarteret, Eiffeltårnet, Triumfbuen, gastronomi i verdensklassen og meget andet. På mange måder er Bangkok en fuldstændig modsætning til Paris’ romantiske og charmerende stemning, hvor den Thailandske hovedstad er fyldt med dyttende tuk tuks, dampende madvogne på gaden og kaotisk shopping. Med andre ord så får du det bedste fra to verdener. Brug de første par dage af ferien i Paris, hvor du straks vil mærke kroppen falde til ro, og skru derefter op for energiniveauet i den pulserende storby, Bangkok.

Vi har samlet 5 gode grunde, der fortæller dig, hvorfor en mellemlanding i Paris er ideel:

  • Oplev to vidt forskellige kulturer på din rejse
  • Gå på opdagelse i to fantastiske hovedstæder, der begge har unikke og storslåede seværdigheder
  • Forkæl smagsløgene i to af verdens mest udbredte køkkener, det asiatiske og det franske
  • Begge hovedstæder er fortryllende at besøge hele året rundt, hvor forskellige klimaer giver dig den perfekte ferie
  • Det er altid muligt at finde billige flybilletter – vi anbefaler dog at være ude i god tid, da du på denne måde er sikret de absolut billigste billetter

Vi kan simpelthen ikke finde nogle grunde til, at et stop i Paris på turen til Bangkok, ikke er en god idé! Kan du? Hvis ikke, så grib tastaturet, og begynd din søgning efter billige flybilletter allerede nu.

Lad batterierne op i Paris

ParisSelvom Paris byder på uendelige muligheder for at gå på opdagelse i den franske hovedstad, besidder byen en helt særlig stemning, der kan få selv den mest stressede og travle dansker til at slappe af. Du kan altså få ladet batterierne op i Paris, inden turen igen går til lufthavnen, hvor der venter en længere flyvetur til magiske Bangkok.

Find en god bog frem, bestil en espresso eller cafe au lait og tag plads på en af byens mange fortovscafeer og nyd byens charme og særlige atmosfære.

Fart over feltet i Bangkok

Når du ankommer til Bangkok, er du ikke i tvivl om, at du er ankommet til en af verdens mest befolkede hovedstæder, hvor smog og os hænger i luften, du kan dufte gadekøkkenerne og høre tuk tuks på hvert et gadehjørne. Byen er fuld af liv, både på den fantastiske kaotiske og charmerende måde. Og hvis du trænger til en dag uden for byens pulserende byliv, kan du nemt og hurtigt tage til udkanten af byen, og gå på opdagelse i mere rolige omgivelser. Bangkoks kultur er fuldstændig unik, og den vil uden tvivl feje benene væk under dig.

Indstil rejsefeberen allerede nu

Tag kæresten, familien eller vennen eller veninden under armen og gå på jagt efter flybilletter og hoteller, der matcher jeres behov og ønsker. Både Paris og Bangkok har utallige overnatningsmuligheder, ligegyldigt om I ønsker at bo i nye og luksuriøse – eller charmerende og historiske omgivelser. Det er næsten kun fantasien, der sætter grænser.

Hoteller i Paris finder du hos PARISeksperten, og hoteller i Bangkok finder du her.

Bland gadekøkkener med croissanter og romantisk atmosfære med lyden fra tuk tuks.
Vi ønsker jer god feriejagt og en uforglemmelig rejse til to af verdens mest spektakulære hovedstæder.