Sådan kan du finansierer din rejse til Thailand

Thailand er et land, de fleste gerne vil opleve. Man hører om det gode vejr, de smukke strande og ikke mindst, den vilde kultur. Desværre, kan en rejse til Thailand blive en del dyrere, end et smut til Italien i campingvogn. Landet er dog de hårdt opsparede penge hver. Man kan dog stadig forsøge at gøre turen lidt billigere, ved nogle simple punkter.

flotte bangkok

Hold øje med tilbud

Selvom det lyder indlysende, at tage den billigste rejse, glemmer mange at sammenligne priser på rejser på nettet. Sæt en aften af til at undersøge, på hvilken hjemmeside, rejsen kan gøres billigst. Begynd at planlægge i god tid. Jo længere tid der er til rejsen, des billigere er den. Ofte tager det ikke lang tid at finde tilbud på rejser, hvis man blot holder øje med dem. Store rejse- og flyselskaber konkurrer om, at gøre det billigst for forbrugeren, hvorfor du med fordel kan holde øje med flere forskellige hjemmesider.

Hvis du har sat en dato for hvornår du vil rejse, kan du holde øje med afbudsrejser, som ofte er en del billigere end startprisen. Med denne mulighed tager du dog en chance, da der kan være risiko for, at ingen aflyser og flyene derfor er fuldt bookede.

Pak fornuftigt

Stort set alle flyselskaber har en begrænsning for meget bagage den enkelte passager må medbringe. Det er derfor en god idé, at pakke fornuftigt, så de ikke skal trække et tillæg. Ved nogle selskaber, kan du endda selv angive, hvor meget du vil medbringe. Så husk, at du højst sandsynligt shopper i Bangkoks gader og medbring lidt mindre hjemmefra.

Spis og handel lokalt

Bangkok er en populær by, at besøge. Derfor er forretningerne også vant til turister, som er mere tilbøjelige til, at betale mere for en vare. Hvis man derimod kan finde små lokale caféer lidt uden for byens centrum, kan der være mange penge at spare. Derudover er de små handelsmænd ofte meget begejstrede for, at skaffe kunder til deres forretning. Det kan lede til gode samtaler og en kulturel oplevelse, du ikke glemmer foreløbigt.