Vælg den rette kuffert til den lange rejse – læs med her

KuffertAt vælge den rigtige kuffert til rejsen er ikke så let, som mange folk tror, da en kuffert ikke bare er en kuffert. Det er et ganske vigtigt redskab, når du skal ud at rejse, hvad end der er tale om en længere eller kortere tur. En kuffert skal matche lige netop dine specifikke ønsker og krav, for gør den det, vil den kunne holde i adskillige år fremover, og på den måde får du mest for pengene. Men hvad bør man egentlig være opmærksom på, når man skal vælge den rigtige størrelse på sin nye kuffert? Vil det være mest hensigtsmæssigt med den store eller blot den mellemstore model? Læs med her, og du vil forhåbentligt blive klædt bedre til at skulle gå ud og investere i en ny kuffert, som er helt rigtig for dig.

Gode råd når det gælder størrelsen på en kuffert

Den store kuffert er helt klart det oplagte valg for dig, der skal på en længere ferie – eller til dig, der skal pakke for to personer. Man skal dog være opmærksom på, at stort set alle flyselskaber har helt særlige regler for størrelse og vægt på kufferter, så det er en rigtig god idé at tjekke op på dette hjemmefra. En stor kuffert kan blive ganske tung, når den først er fyldt op med tøj og andre nødvendige sager, og det er derfor hensigtsmæssigt at vælge en letvægtsmodel, der er udstyret med fire hjul, så du skåner din ryg samt dine skuldre mest muligt under transporten. Herudover er det også smart med en kuffert, der er udstyret med to store pakkerum, så du kan opdele dine ting, samt få et bedre overblik.

Er det derimod blot en storbyferie eller charterrejse, der venter forude, kan du sagtens nøjes med en mellemstor kuffert. På en storbyferie er det ligeledes godt at medbringe en letvægtskuffert, da du her kan blive tvunget ud i små kringlede gader og fortove, og i situationer som disse er det ganske rart med en lettere model, der er udstyret med to robuste hjul. På en charterferie går man ofte lange strækninger i lufthavnen eller hen til hotelværelset, hvorfor en spinner-model med fire hjul vil være den mest ideelle løsning. Denne er utrolig nem at have med at gøre, så du let kan skubbe den foran dig uden nogle problemer.

Find et bredt udvalg af kufferter fra Samsonite i god kvalitet

Er du på udkig efter rejsetasker eller kufferter i høj kvalitet og med et stilrent og klassisk design, kunne Samsonite helt klart være det oplagte valg for dig. Her er du garanteret et stort udvalg af forskellige kufferter samt alt inden for rejsetilbehør uanset lejlighed. Alle deres produkter er fremstillet af de bedste materialer, hvorfor du kan være ganske sikker på, at de vil kunne holde i mange år fremover. Det er tydeligt, at fokus i deres kollektioner er på det funktionelle og praktiske, og du vil her kunne finde lige netop den type kuffert, du søger, hvad end det er en trolley, hardcase, spinner, kabinekuffert, letvægtskuffert osv. Klik her og lad dig inspirere af de mange forskellige modeller fra Samsonite.

Det kan også være, at du er interesseret i nogle af de andre kuffert-mærker for et samlet og bedre overblik. På www.helm.nu finder du et bredt udvalg af kufferter i alverdens størrelser, så du kan blive klar til din kommende rejse. Samtlige modeller er fremstillet af de bedste materialer, som vil kunne stå imod slag og stød under transporten, hvilket betyder, at du er sikret den gode kvalitet, ligegyldigt hvilken model du ender med at vælge.