Backpackerrejse til Bangkok

Har du altid drømt om at smide tasken over ryggen, hoppe på det næste fly og komme ud at opleve verden? Sådan er der mange, der har det. Man ser efterhånden flere og flere, der rejser ud i verden for at få nye indtryk og ikke mindst set nogle vidunderlige seværdigheder.

backpacking

Her er backpackerrejsen blevet rigtig populær.

Det er en god idé, hvis man gerne vil have mulighed for at kunne bevæge sig nemt rundt fra hostel til hostel – og fra land til land. Samtidig går man dog ikke på kompromis med oplevelserne. Dem er der mindst lige så mange af, når man rejser af sted med en rygsæk. Det er bare med at komme afsted.

Men hvor skal man så tage hen?

Det er nok dét spørgsmål, man bør stille sig selv allerførst. Hvor skal jeg begive mig hen ad i verden? Europa, Asien og Australien er alle tre ufatteligt spændende og populære destinationer, men denne gang tages der et kig på Asien. Mange tager nemlig turen til Sydøstasien, hvor der er rig mulighed for at opleve en helt anden kultur, end hvad vi er vant til i Danmark.

Lande som Vietnam, Indonesien og Thailand er alle rigtig populære steder for backpackere. Her finder du altså også et rart backpackermiljø at rejse i, som altid er en fordel. Især hvis det er første gang, du skal på en backpackerrejse. En anden stor fordel ved at drage til Sydøstasien, er at priserne er rigtig billige. Dine udgifter vil derfor ikke være lige så svimlende høje som i Europa eller Australien.

Tag til metropolen, Bangkok

Når man først har snævret sig ind på et eller flere lande, skal destinationerne og turene planlægges. Det kan være, at du er mere til de små landsbyer, og derfor gerne vil væk fra storbyens stress og jag. Tværtimod kan det også være, du altid har drømt om at se en asiatisk storby – eksempelvis kunne det være Bangkok.

Thailand er en rigtig populær destination, der både rummer strande og storbyen Bangkok. Der er derfor også rigtig gode muligheder for at kombinere begge dele. Har du afsat lang tid til din rejse, er det nemlig intet problem. Så kan du både få slappet af på lækre strande, shoppet i Bangkoks indre og set nye vidunderlige udsigter mere inde i landet. Det er næsten kun fantasien, der sætter grænserne.

Hvad hvis uheldet er ude?

Det kan jo ske, at tingene ikke går som smurt. Derfor bør du altid have en rejseforsikring med dig, når du rejser afsted. Det er en stor fordel, hvis du nu står og skal et smut på sygehuset. Det kan også være, dit fly er blevet forsinket eller måske helt aflyst.

Her er det bare med at få sat gang i en erstatningssag. Det er blevet ufatteligt nemt, og kan være rigtig rart at få på plads. Det kan nemlig sætte en ordentlig stemningsdræber på, hvis ens fly bliver helt forsinket. Det gælder både på hjemturen, men i den grad også på vej derhen.