Bangkok som den næste feriedestination

BangkokDet er aldrig nemt at vælge feriedestination. Der er en tilsyneladende uendelig mængde af

valgmuligheder, og det kan derfor virke helt umuligt at skulle indsnævre det til blot én. Men hvis du nogenlunde kan danne dig en idé om hvilken kultur du gerne vil opleve, bliver hele projektet pludselig en hel del nemmere. Desuden skal du gøre op med dig selv hvilken type ferie du gerne vil have. Er det all-inclusive, backpacking eller storbyferie du gerne vil på? Disse er naturligvis blot et par af dine muligheder, men det er en vigtig beslutning, der naturligvis har konsekvenser for den destination du skal vælge.

Hvis du leder efter oplevelser og en storbyferie, er rejser til Bangkok er fremragende kandidat. Bangkok er enormt populær for turister fra Vesten – og dette med god grund. Lokaliseret i Thailand, er Bangkok én af verdens hurtigst voksende byer. Dette afspejles i det levende byliv, der uden tvivl vil kunne holde dig interesseret i flere uger. Lige meget hvor lang tids ferie du har, er Bangkok helt sikkert værd at overveje.

Hvilke seværdigheder er der i Bangkok?

Bangkok er sprængfyldt med seværdigheder, hvis man ved hvad man skal lede efter. For selvom de lurer rund om hvert hjørne, kan det sagtens være en smule uoverskueligt at finde frem til, hvis man går blindt rundt.

Med buddhismen som hovedreligion er der eksempelvis en masse templer, der er et besøg værd. Her kan Smaragdbuddha-templet (Wat Phra Kaeo) nævnes som eksempel på en seværdighed, der skal besøges.

Udover religiøse steder, er Bangkok kendt for dens smukke parker, der kan fungere som en udmærket pause fra storbyens hurtige tempo. Undersøg selv hvilke parker der er i nærheden af dig, men du kan som udgangspunkt begynde med parkerne Kong Rama IX Park, Benjakitti Park og Lumpini Park.

Bangkok som en del af en større rundrejse

Mange der vælger at besøge Bangkok, vælger at gøre det som del af en større tur. Det er ikke billigt at flyve til Asien, og derfor kan du ligeså godt få mest muligt ud af dine penge. Denne større tur kan naturligvis blot være at se det smukke Thailand, men kan også være en del af en mission om at se mere af Asien.

Thailand ligger et stykke til øst i Asien, omgivet af landene Myanmar, Laos, Cambodja og Malaysia. Dette er derfor den perfekte mulighed til at se nogle af disse lande. Her vil du kunne opleve fællestræk mellem landene, men alligevel med helt unikke kulturer. Hvis du er villig til at rejse lidt længere, er der muligheder for en togrejse til Kina eller flyruter til Japan, Indien eller Nepal. Mulighederne er mange for rundrejser i Asien og her er det vigtigt at du udelukkende følger dine egne interesser. Udvælg eksempelvis to eller tre lande og giv dig selv mindst en uge i hvert land. Asien er en samling af nogle af verdens ældste religioner og kulturer, og smukkeste naturomgivelser – snyd ikke dig selv for at opleve mest muligt af dette.