Chinatown

Nær Chao Praya floden ligger Bangkok’s Chinatown, et af de mest spændende, men også oversete områder i byen. På Yaowarat Road og sidegaderne til denne, myldrer det med liv og eksotiske syn, dufte og lyde. Det er som pludselig at have forladt Thailand og med et stå med benene i Beijing.

På de åbne markeder sælges alt fra nødder og rødder til naturmedicin, drager og legetøj. Nudler serveres på gaderestauranterne ved siden af den lille, men eksklusive restaurant, hvor hovedattraktionen hedder hajfinne suppe. Chinatown er bestemt et besøg værd!

Det er nemt at komme til Chinatown. Bare tag færgen på Chao Praya floden til Pier 6, så er man kun få hundrede meter fra Yaowarat.

Det er sjovest at tage uforberedt til Chinatown og så bruge tiden på at gå på opdagelse. Forvild dig ned en af de klaustrofobiske sidegader, hvor det føles som at være med i en film. Smag på sære retter og tørrede delikatesser. Køb amuletter og små statuer som skal bringe held.

Der er flere lokale markeder omkring Chinatown, hvor der er rigtig gode muligheder for at gøre et fund. Der er blandt andet tekstil markedet, Saphan Han, eller gå ned ad Soi Sampeng, som har en farverig historie med opiums buler, bordeller og uopklarede mord! I dag er sidegaden et engros marked for tøj!