Dårlig hørelse skal ikke stoppe dig og din rejse

Mand står ved parkerede tuk tukkerHvis du går rundt og drømmer om eller endda planlægger din næste drømmerejse, skal du ikke lade dårlig hørelse stå i vejen for dig.

Der er masser af mennesker, der nyder at rejse, selvom de har problemer med hørelsen – eller andre handicap, der kan være meget mere problematiske.

Det er dog ikke altid lige let at rejse, når hørelsen svigter, men her kan du få nogle gode råd til, hvad du kan gøre.

Du kan sagtens rejse, selvom du har dårlig hørelse

Det første, du bør gøre, er, at du ikke skal lade dig slå ud af dårlig hørelse. Du skal fortælle dig selv, at det stadig er en mulighed at rejse. Hvis du selv stopper med at tro på det, så kommer du aldrig afsted, og det ville være en skam.

Når du har overbevist dig selv om, at det er en god ide, kan du bruge det næste forslag, som du får herunder.

Phonak er en god løsning

Phonak er en god løsning til dig, der gerne vil have en høreapparat, der er både smart og effektivt. Et apparat som dette kan sagtens tages med på rejser, og du (eller andre) vil næsten ikke lægge mærke til, at du bruger et høreapparat.

Dette definerer et godt høreapparat

Hvis du vælger et Phonak høreapparat, kan du være sikker på, at du får et godt apparat. Men hvad definerer egentligt et høreapparat i høj kvalitet?

Her er nogle af de vigtigste ting:

  • Det skal være subtilt
  • Det skal være effektivt
  • Lyden skal være af en høj kvalitet
  • Der skal være mulighed for justering

Alle disse ting, og mange flere, får du, hvis du investerer i en Phonak høreapparat.
Så når du er udstyret med dette og din egen tiltro til dig selv, er du næsten klar til at rejse. Men hvis du endnu ikke føler dig helt klar, får du to ideer mere herunder.

Få hjælp fra din rejsepartner

Hvis du rejser sammen med et familiemedlem eller en ven, er denne person uden tvivl klar på at hjælpe dig, hvis du får besvær med hørelsen.

Det er jo det, vi har venner og familie til. Derfor skal du heller ikke være bange for at spørge om hjælp. Hvis personen er taget på rejsen sammen med dig, vil han eller hun uden tvivl også hjælpe dig, hver gang du får brug for det.

Du kan også rejse med en gruppe

Hvis du ikke har en partner, et familiemedlem eller en ven, som har mulighed for at tage med på din rejse, kan du overveje, om du bør rejse med en gruppe?

Der bliver arrangeret hundredvis af grupperejser for både unge og gamle hvert eneste år. Så skal du blot finde en passende gruppe og en god destination. Derved er du sikret, at der altid er nogle venligstemte mennesker omkring dig, hvilket kan være en stor fordel. Husk dog også dit Phonak høreapparat, så du kan tale ubesværet med alle de nye mennesker.