De bedste cafeer i Bangkok

Bangkok er et sandt madmekka og der er noget for en hver smag og pengepung. Der findes fine michelin restauranter side om side med beskedne gadekøkkener men med mad af højkvalitet. Ikke overraskende er der også cafeer, der vil kunne begå sig overalt i verden. Herunder kommer der en lille guide til nogle af dem man bør besøge, hvis man har flybilletter til Bangkok og er glad for mad.

Miniguide til Bangkoks bedste cafeer

Ud over den høje kvalitet hvad angår maden er selve cafeerne og deres indretning værd at notere. Der er brugt tid og kræfter og der er sans for de små detaljer der tilsammen fuldender alle sanseindtryk.

  • Featherstone Bistro Cafe

Featherstone Bistro Cafe ligger i det charmerende Ekkamai område der har mange små charmerende cafeer. En af dem er Featherstone Bistro cafe som er taget ud af Paris. Cafeen servere en rustik vestlig menu med salater og hjemmelavede pizzas. De serverer også en ualmindelig smuk lavendel soda med sirup og isterninger af frossen frugt.

Udover at være en cafe har butikken også en butik, der blandt andet sælger smykker og franske sæber.

  • Karmakamet Secret World

Denne knap så hemmelige diner hører til blandt de absolut smukkeste og alene det gør den et besøg værd. Men da maden samtidig er lige så god, gør det cafeen til at absolut must at besøge. Priserne ligger i den relative høje ende for en cafe.

  • Roast Coffee

Roast Coffee ligger i The Commons, en bygning udelukkende med restauranter og mad, har en rent og enkelt udtryk. Men lad dig ikke narre. Maden er langtfra enkel. En af de retter du bør prøve er deres french toast. Kombinationen af bacon, vanilieis og nogle ualmindelige sure hindbær efterlader et væld af sanseindtryk, der sammen fungere perfekt.

En anden ret der bør prøves, er deres fettuccine med trøfler.

  • One Ounce for Onion

One Ounce for Onion er endnu en fantastisk cafe i Ekkamai området. Den kan være svær at finde så kig godt efter for du kan nemt gå lige forbi den. Deres Pizzatilla Chicken Tikka er en ualmindelig visuel grim ret som den smagsmæssigt er guddommelig. Den bør prøves. Deres grillede croissant og sandwiches er absolut et godt valg.

  • After You Dessert Cafe

After you Dessert Cafe har flere cafeer i Bangkok, så det burde være relativt nemt at finde en i nærheden hvis du har en sød tand. Cafeen er berømt for sin Honey Shibuya Toast og deres jordbær cheesecake, er absolut også et køb værd.

Cafeer og kaffe

Når det kommer til kaffe, er cafeerne i Bangkok overraskende velforsynende og af en høj kvalitet, der ikke lader nogen vestlig cafe noget tilbage.

Rocket Coffeebar er et godt bud, hvis du vil have en god kop kaffe. Samtidig har Rocket Coffeebar noget så sjovt som skandinaviske sandwishes, hvilke giver mere mening, når man hører at ejerne er fra Sverige. Mange af retterne er økologiske. Indretningen er enkel på den gode måde og passer godt sammen med den fantastiske kaffe og de gode rustikke retter.

Hvis du finder billige flybilletter eller afbudsrejser til Bangkok, så kan du nyde alle disse fantastiske ting på din rejse.