Fra Roskilde til Bangkok – Dette dametøj skal du have med på rejsen

Kvinde ligger ved stranden med alle sine tingBangkok er blevet et populært rejsemål i Roskilde og omegn. Destinationen byder på en eksotisk kulturoplevelse langt væk fra de danske breddegrader. Små veje propfyldt med scootere, spiselige insekter på pind og en moderne storby i forandring. Lyder det som noget for dig? Så er Bangkok måske stedet for dine næste rejse.

Men hvad skal man have med på turen? Her guider vi til tre essentielle stykker dametøj du skal have med, når du tager turen fra Roskilde til Bangkok.

Nederdel/shorts

Hele året rundt er dagtemperaturen +30 grader. Dametøj fra Roskilde er derfor ikke helt optimalt. Det er derfor ikke de lange bukser du skal pakke, når du gør dig parat hjemme i Roskilde. Det er derimod sommertøjet der skal ned i kufferten.

Er du til mere traditionelt dametøj er nederdelen det bedste valg. Men hvis du gerne vil passe ind i bybilledet og være partisk klædt på til lange vandreture rundt i byen, er det rigtige valg shorts. Lige meget hvad handler det om at have noget sommer dametøj klar, så du ikke ender med at stå i lange bukser og uldtrøje og være ved at besvime i varmen.

Badetøj

Når flyet lander fra Roskilde, og varmen rammer dig som en mur, er det første du kommer til at tænke på en kold dukkert. Heldigvis ligger Bangkok ikke langt fra havet, og der er rig mulighed for at komme ud og bade.

Hvis du er elsker det mere feminine dametøj er bikinien det oplagte valg. Hvis du derimod godt kan lide at være lidt mere dækket til, kan du vælge badedragten. Det vigtigste er blot, at du har fået pakket noget badetøj, du kan skifte dametøjet ud med, så du kan hoppe i det dejlige hav.

Kjole

Efter en lang varm dag rundt i byen eller på stranden er det blevet tid til at komme ud og spise om aftenen og få nogle gode drinks. Og her gælder det om at nyde det, for i Bangkok er det nogle helt andre priser, end du er vant til hjemme fra Roskilde.

Men når I skal ud i byen vil du jo gerne have noget lidt pænere dametøj på, og det er her det er vigtigt at have kjolen klar. Det behøver ikke være en bestemt kjole. Det kan sagtens være hvad du bare lige har til at ligge. Men generelt er et godt råd at vælge en let sommerkjole. For selv om temperaturen falder en smule om aftenen, er det ikke som en sommeraften i Roskilde. Vi ligger stadig i den høje ende, hvor man sagtens kan have bare ben.

Dametøj Roskilde – dansk tøj kan også bruges

Dametøj i Roskilde kan også sagtens bruges på rejsen. Dette kan være nederdel/shorts, badetøj og kjolen, men udover det, skal du selvfølgelig bare tage det dametøj med, som du elsker at gå med hjemme i Roskilde.

Bare husk at det selvfølgelig er meget varmere, end du er vant til. Men ellers kan du bare slå dig løs.