Hoteller – Kao San Road og Banglampoo

Derfor skal du booke med Hotels.com:

Bangkokguide.dk anbefaler at booker dit hotel i Bangkok med Hotels.com. Det gør vi mest af en grund – prisen! Der er mange penge at spare hvis du booker gennem Hotels.com, ofte op til 50-70% på en overnatning. Hotels.com er en international hotel booking service, som det ganske enkelt er dumt ikke at benytte. Sammenlign gerne selv priserne på hotellernes egne sider, men hvis du gerne vil have mest luksus for pengene, så brug dem. Hotels.com er en seriøs og professionel side, som garanterer din booking.

Se alle hoteller nær Kao San Road!

Bangkokguide.dk anbefaler:

Royal Hotel ★★★☆☆
Fremragende værdi for pengene! Royal Hotel er et charmerende ældre 3-stjernet hotel med en glamorøs fortid. Store og komfortable værelser, gå afstand til Grand Palace og Kao San Road, venlig betjening, pletfri rengøring og stor udendørs pool gør Royal Hotel til et rigtig godt valg, hvis du vil bo tæt på Bangkoks seværdigheder og samtidig bo i komfortabelt hotel med masser af charme og historie. Hotellet har restaurant, 24 timers room service og spa og massage.
Book nu med Agoda og spar op til 70%!
De Moc Hotel ★★★☆☆
Med en central placering nær Kao San Road og Grand Palace er De Moc Hotel et godt valg hvis du er ude efter gode faciliteter i et moderne, men gæstfrit hotel med konkurrencedygtige priser. Hotellet ligger ca. 5-10 minutters gang fra Kao San Road og har egen gratis Tuk Tuk til og fra. Hotellet har restaurant, bar, swimming pool med tilhørende poolbar og turist information. De Moc Hotel er et sikker valg hvis du vil bo godt og centralt, tæt ved de fleste turistattraktioner.
Book nu med Hotels.com og spar op til 70%!
Viengtai Hotel ★★★☆☆
Viengtai Hotel Near Khao Sarn har en udendørs pool, et fitnesscenter eller -rum og en børnepool. Trådløs internetadgang er tilgængelig i fællesområder (mod gebyr).
Et rigtig fint mellemklasse hotel med perfekt placering tæt på både turist attraktioner og Kao San Road.