Hoteller – Siam Square

Siam Square (Centrum)

Siam Square området er det moderne Bangkoks centrum. Ved den travle BTS station Siam ligger Bangkoks største og bedste shopping centre, MBK og Siam Paragorn. Her ligger også Siam Square som er et ungt og trendy område med masser af butikker og cafeer. Det store og prestigefyldte Chulanlongkorn University ligger også her og det gør at området er ungt og populært med studerende. Siam er et rigtig godt sted at bo på grund af de gode transport muligheder. Der er kort til shopping og restauranter og man kan tage begge BTS ruter derfra, så der er kort vej til seværdigheder og oplevelser.

Asia Hotel ★★★☆☆
Asia Hotel er et ældre, familievenligt hotel placeret i hjertet af Bangkok. Fantastisk location med udgang lige til Skytrain. Hotellet er hyggeligt med store værelser og har masser af faciliteter som restaurant, spa, pool og butikker. Hotellet har nogen år bag sig, så forvent ikke moderne luksus, men et godt hotel til prisen med fantastisk beliggenhed.

 

Novotel Siam Square ★★★★☆
Novotel hotellet på Siam Square er en del af den 4-5 stjernede kæde af Novotel hoteller i Bangkok. Hotellet har en fremragende belligenhed på Siam Square og har alle de faciliteter man kunne ønske sig af et hotel, blandt andet udendørs pool, spa og fitnesscenter. Der er desuden flere gode restauranter og en populær natklub i kælderen.

 

Diamond City Hotel★★★★☆
Udmærket budget hotel med fin placering i Siam Square området.Hoteller har blandt andet restaurant og bar/lounge. Der er gratis trådløs og kabel internet i fællesområderne. Der findes et forretningscenter, der er åbent døgnet rundt på stedet. Personalet hjælpe med at arrangere udflugter/billetter og valutaveksling. Hotellet blev totalrenoveret i 2010 så alle værelser er nye og moderne.