MBK Shopping Center

MBK er sandsynligvis Bangkok’s mest legendariske indkøbscenter, populær blandt både turister og lokale. Otte etager fyldt med 2.000 butikker, der sælger alt fra tøj, mode tilbehør, tasker, lædervarer og bagage til møbler, mobiltelefoner, elektriske apparater, kameraer, papirvarer og DVD’er (og endnu mere).

MBK (bygget i 1986) er altid fuld af aktivitet, især i weekenden, når halvdelen af Bangkok samles for at shoppe efter gode tilbud. Og der er masser af gode tilbud at finde her!

MBK er ikke så fornemt og stilfuldt som naboerne Siam Discovery, Siam Center og den flotte Siam Paragon, men MBKs forbløffende udvalg af varer fordelt på 89.000 kvadratmeter er betydeligt billigere. MBK er et populært shopping center, og de enorme udvalg af forbrugsvarer til giv-væk priser gør det en tur værd.

Du finder hele etager dedikeret til sko og håndtasker, mode og tøj, mobiltelefoner og møbler. Ligesom alle shopping komplekser i Bangkok, er der en enorm ‘food court’ (som blev renoveret i begyndelsen af 2006) med masser af billig og velsmagende thailandsk og international mad at vælge imellem.

Den øverste etage består af et underholdnings kompleks med biografer, moderne karaoke anlæg, computer spillehal og masser af andre restaurante.

Tøj forretningerne dækker alt fra jeans,  sko, tasker, tilbehør, smykker, trendy tøj og mærkevarer. De nedsatte priser på mange af disse betyder, at varen ofte er et kopiprodukt eller af tvivlsom oprindelse. Det er vigtigt at tage et nærmere kig på kvaliteten.

Men hvis din idé om shopping er at betale en halvtredser for en Adidas T-shirt eller et Gucci bælte – og autenticiteten ikke er et problem – så tag bare direkte til MBK. Mange af de produkter der kan findes her svarer til dem der er på markederne, men det er lidt mere bekvemmeligt at shoppe i et air-conditioneret center, især i ‘hot season’!

Ligesom på markederne, er alle priser til forhandling. MBK er nok det eneste indkøbscenter i Bangkok, hvor du kan teste dine forhandlingsevner. Du vil blive overrasket over  hvor meget et stort smil kan banke af den oprindelige salgspris. Hvis du handler engros, får prisen endnu et hak nedad.

Fjerde sal er dedikeret til mobiltelefoner, DVD, CDer og alle former for gadgets i et marked-agtigt miljø med boder proppet ind i hver ledig plads. Nye telefoner, brugte telefoner, startpakker, den nyeste (kopi) DVD, pc-spil og spillekonsoller, MP3 afspillere og mere.