Pantip Plaza

The bedste sted at købe computere, computer udstyr, software og anden elektronik i Bangkok er Pantip Plaza. Her finder du alt hvad du kunne ønske dig til lave priser. Der er cirka 10-20% at spare på de fleste kendte mærker, men de rigtig gode tilbud finder du især på computer tilbehør og software.

Hvis du er på udkig efter en ny mus, usb nøgle eller det nyeste software, så er det her du skal tage hen! Pantip Plaza har 4 etager fyldt med elektronik, så der er nok at vælge imellem.

Selvom der er et kæmpe udvalg af alle former for elektronik, så er Pantip Plaza mest kendt for det kæmpe store udvalg af piratsoftware og kopiprodukter. Sælgerne i Pantip tilbyder piratkopieret software, dvd film og musik til kun 100 baht (ca. 15 kr) pr. dvd eller cd.

For eksempel finder du let de nyeste versioner af Windows eller dyre photo redigeringsprogrammer som Adobe Photoshop. Her kan du også købe de nyeste dvd film, endda ofte før de er udkommet officielt.

De fleste butikker er veletablerede og man kan sagtens købe kendte mærker uden at bekymre sig. For det meste får man den samme worldwide garanti med, som man ville få i Danmark.

Hemmeligheden til det gode køb i Pantip Plaza er at tage sig god tid til at udforske alle butikkerne, også dem på 4’de sal!

Du finder Pantip Plaza på Petchburi Road, nær Platinum Fashion Mall og lige overfor Pratunam Market. Den nærmeste BTS station er ’Chit Lom’, hvorfra du kan tage en motorcykel taxa eller almindelig taxa. Der er tit meget traffik og lange køer på Petchburi Road, så det kan være en god ide at tage til Chit Lom først og så tage en motorcykeltaxa derfra.