Sådan sørger du for at få en god ferie

Vil du have et indblik i, hvordan du får en god ferie? En af nøglerne er, at du har styr på forsikringen, så du ikke behøver at bekymre dig om noget, mens du er ude at rejse.

At rejse er at leve, siges det. Det er ikke taget ud af den blå luft. Det er ikke tilfældigt, at det er blevet en måde at anskue rejser på. Det er, fordi det at rejse er det eneste, der gør dig rigere, mens du økonomisk bliver fattigere. Men der er visse ting, der for alvor kan ødelægge ferien. Det er, hvis du kommer til skade, og du ikke har en forsikring til at dække dig.

Du skal vælge relevant dækning på rejsen

Når du skal til at tage ud at rejse, er det vigtigt, at du lægger fokus på at finde en forsikring, der dækker de behov, du har. Det vil altså sige, at der skal være fokus på et godt mix af både god dækning og en lav forsikringspris. Det er altså en god ide, at du gør dit ypperste for, at du finder ud af, hvad dine behov er. Det er vigtigt, at du laver din research, for der er mange forskellige forsikringer at vælge mellem – også til rejserne

Sørg for at samle dine forsikringer i ét selskab

Det anbefales, at du samler alle dine forsikringer i ét selskab. Det vil sige, at hvis du har en forsikring til bilen, rejsen og hjemmet, skal det helst være inden for samme forsikringsselskab. Forklaringen er egentlig ret simpel: Der er ofte samlerabat, når du vælger at have alle dine forsikringer samlet ét sted. Og der er altså tale om en rabat, der ikke er særlig lille. Du vil kunne spare fra 10 helt op til 30 % på at have en forsikring hos det samme selskab. Derfor mener vi, at det er en god ide, hvis du indsamler alle de forsikringer, du eftersøger, på én gang. Det gør, at du kan få tilbudt hele den samlede pakke og tilmed stå i en situation, hvor du får rigtig god samlerabat. Der vil i langt de fleste tilfælde være gode muligheder for samlerabat, men selvfølgelig ikke altid. Der kan være nogle tilfælde, hvor det er smartest at vælge dine forsikringer enkeltvist, men det er i de færreste tilfælde.

Se mere her

Det værst tænkelige på en rejse

Forestil dig, at du er ude at rejse i eksempelvis Indien. Du eller dit familiemedlem kommer til skade og skal akut på skadestuen. Heldigvis bliver problemet løst, og du eller familiemedlemmet er uden for livsfare. Der opstår dog et nyt problem, og det er prisen. Prisen er så markant, fordi I har været på et privathospital i Indien, og der er en højere pris på jer, fordi I er udlændinge. Prisen er så høj, at det vil tage årevis at betale beløbet tilbage. Havde du haft forsikring, ville selskabet betale for omkostningerne.