Sheraton Four Points imponerer uden at overraske

I hotel kategorien lige under de 5 stjerner finder vi Sheraton Four Points i Bangkok, en del af kæden Starwoods Hotels – en af verdens største hotelkæder med kendte navne som St. Regis, Le Meridien og Sheraton Grande i stalden. Four Points by Sheraton som hotellet egentlig hedder ligger central placeret i Sukhumvit Soi 15, tæt på Soi 11 – en af Bangkoks mest spændende adresser når det gælder natteliv, restauranter og udeliv generelt.

Kender man lidt til Starwoods kædens andre hoteller vil forventningen til Four Points nødvendigvis også være høj. Hotellet er opført som 4 stjernet på diverse bookingsider som Hotels.com, men ofte er det småting der gør at et hotel får 4 eller 5 stjerner (fx om der er butik i hotellet). Nåvel, førstehånds indtrykket af Four Points er bestemt positivt når man ankommer i den store lobby som er smagfuldt og moderne, omend noget kedeligt indrettet. Det indtryk går igennem i hele hotellet. Nu er smag selvfølgelig en personlig sag, men der er ikke nogen tvivl om at Four Points i høj grad har et udtryk der er mere rettet mod forretningsrejsende end mod turister. Sammenlignet med fx Aloft eller W fra samme kæde er forskellen tydelig.

Værelserne hos Four Points er fin størrelse med alt hvad man kunne ønske sig og lidt til. Den store king size seng er blød og komfortabel med udsigt til sidste generations Samsung Smart TV hvor du blandt andet kan bestille vækning, se film og i nogle tilfælde endda kontrollere din aircondition. Badeværelset er bestemt luksus med et stort badekar – med skydedør til rummet så man kan se tv mens man ligger nedsænket – samt brusekabine. Det hele er bare lækkert, rent og komfortabelt, men som sagt mangler det personlige udtryk. Det gør at luksusen ikke helt træder så tydelig frem indtil man skifter hotellet ud med et andet  stjernet og opdager alle de små fejl og mangler som bare ikke findes hos Four Points. Rengøringen er selvfølgelig også helt i top som man må forvente på et 5 stjernet hotel.

Netop sansen for detaljen i hele hoteloplevelsen er kendetegnende for alle Starwoods hoteller og Four Points er ingen undtagelse. Du vil aldrig opleve irriterende mangler eller uprofessionel behandling og det er nu engang dejligt når man har rejst halvvejs rundt om jorden.

I stue etagen ligger 2 restauranter – en deli og en bistro inspireret restaurant – som serverer klassiske cafe retter samt et udvalg af europæisk og asiatisk mad. Disse er også tilgengængelige for room service. Som med mange andre restauranter i Thailand har Four Points også lidt svært med den klassiske cafe burger og club sandwich, hvilket i førstnævntes tilfælde måske skal tilskrives manglen på kvalitetsimport okse. Lidt skuffende med tanke på priserne som er i den højere ende i Bangkok.

Der er desuden en mindre, og ikke imponerende, pool på toppen af bygningen, fitness center samt en øl-bar med i stueetagen. Alt i alt er Four Points bestemt et glimrende hotel med luksus til rimelige penge – omkring 550-600 pr. nat, hvilket knapt nok rækker til et værelse på CabInn i Danmark. På baggrund af dette, den gode placering, samt nyt inventar og god service kan Four Points bestemt anbefales, men hotellet mangler altså noget charme og personlighed især når man kender alternativerne. Som et hotel i den øvre del af mellemklassen er hotellet dog bestemt et af de bedste valg og huser ligeså vel familier, singler og forretningsrejsende.