Skal du på ferie som Gummi-Tarzan eller Rambo?

Gummitarzan eller Rambo-typen?

Sommeren er på vej, og det er sommerferien så sandelig også. Med sommerferien følger måske en ferie til udlandet eller et smut i sommerhus. Det kan være, du skal ud og plaske i havet eller blot ligge og slikke sol på stranden. Under alle omstændigheder er der i den forbindelse et yderst vigtigt spørgsmål, du skal spørge dig selv: Når du ligger og daser på ferien med vennerne, og de smukke damer eksisterer i uendelige mængder foran dig – skal du så ligne Gummi-Tarzan, eller skal du ligne Rambo? Hvis du hælder mest til sidstnævnte, skal du blot læse med herunder, hvor du får mere at vide om, hvad en romaskine og BCAA er, og hvordan de kan hjælpe dig med at få drømmekroppen.

 

Romaskinen giver dig Rambo-kroppen

Hvis du, ligesom så mange andre, er lidt for glad for mad og kage og at dovne den på sofaen, da ved du også, at det ikke giver den heftigste sixpack. Det giver snarere deller og farkrop, og det er måske ikke sådan, du havde regnet med at skulle se ud til sommer. Men det er der selvfølgelig råd for. En romaskine kan være en af løsningerne på dit problem. Romaskinen er yderst populær, da den træner både kondination, udholdenhed og koordinationsevne, og den styrker musklerne i hele kroppen. Samtidig er den skånsom for dine led og dine sener, så den kunne sådan set ikke være bedre at træne på.

En romaskine er blot det, som ordet lyder på. Det er en maskine, der simulerer roning i båd, og den virker på den måde, at der er et sæde, der glider frem og tilbage, når du ror frem og tilbage. Den er yderst gavnlig for hele kroppen, og det kan altså derfor nemt betale sig at købe sådan en. Dog skal du overveje godt og grundigt, om det er valget for dig, og så skal du være sikker på, at du har fat i den rigtige størrelse. Til sidst skal du overveje, hvilken slags romaskine du gerne vil have til hvilken pris. Du behøver nemlig ikke nødvendigvis den allerdyreste for at komme i god form.

 

BCAA hjælper dig på vej

BCAA står for Branched Chain Amino Acids eller på dansk forgrenede aminosyrer. Det er et kosttilskud som gavner dig gevaldigt, både hvis du er en kvinde, og hvis du er en mand. Brances Chain Amino Acids består af tre essentielle amonisyrer, og disse aminosyrer fremmer proteinsyntesen i kroppen. Du får så at sige fjernet de gamle proteiner i kroppen, og nye og stærke erstatter disse.

 

BCAA findes faktisk i forskellige madvarer blandt andet oksekød, mælk, fisk, kylling, soja og andet. Hvis du træner en del, kan det dog være svært at få nok af det blot ved hjælp af din kost, og derfor er det blevet populært som kosttilskud. Det kan fås både i pilleform og i pulverform, og du bestemmer helt selv, hvad du synes, der er den nemmeste og bedste løsning for dig.

Det er altså bare med at komme i gang, så du kan være klar til sommer, og så din Gummi-Tarzan-krop kan forvandle sig til en Rambo-krop!