Tag til Smilets land, Thailand

Krabi

Drømmer du dig også væk til sydens sol og svajende palmer i disse tider? I den kolde vintertid tænker mange på at rejse, og gerne i længere tid end blot en uge eller to. Hvis du før har rejst i Thailand, så ved du, hvad der menes med paradis, og hvis du stadig ikke har oplevet dette smukke land, så har du virkelig noget at glæde dig til. Det er nemlig ikke kun smukke øer og strande som landet byder på, men også rig kulturarv i blandt andet Bangkok. Hvis du vil opleve mest muligt i dette fantastiske land, kan du overveje, om du skal tage på en langtidsferie i stedet for en kort ferie. Det kan du læse meget mere om på Langtidsferie Thailand

Bangkok – En oplevelse for livet

Bangkok, som er landets hovedstad, giver dig en ægte Thailandsk stemning og følelse, og efterlader dig fyldt med sanseindtryk. Storbyen har så meget at byde på, at hvis man vil se det hele, bør man sætter flere uger af byen. Templer, floder, madmarkeder og kæmpe storcentre er bare nogle af de interessante ting, som du kan opleve. Du kan lade dig inspirere og finde meget mere information om seværdigheder, historien bag de alle de smukke templer, skik og brug i Thailand, samt anbefalinger på spisesteder. Vigtig og praktisk information såsom visas, valuta, penge, sundhed og transport kan du læse mere om, så du er godt rustet til din rejse. Her er det altså erfarne Thailand kendere, som giver ud af deres bedste tips til dig.

Et rejsebureau med ekspertise i Thailand

Thailand er også elsket af rejsebureauet, og det er der en særlig grund til. Thailands befolkning er åbne, smilende og imødekommende og det gør, at man føler sig rigtigt hjemme. Du kan få hjælp til skræddersyede rejser i landet, hvor du både kombinerer kultur, strand og storbyliv. Du kan vælge at rejse til en af de smukke bounty øer, eller tage på trekking i en af de mange nationalparker. Mulighederne er uendelige, og du kan få råd og vejledning af dygtige konsulenter som har egen erfaring fra destinationen. På en langtidsferie kan rigtigt få tid til at slappe af, uden at tænke på at du snart skal hjem igen. Rejsekonsulenterne sidder klar til at hjælpe dig med dit livs eventyr og rejse.