Thai Massage

Intet er mere afslappende end en god massage efter en lang dag. I Bangkok er det næsten ikke til at tro hvor billigt og let det er at blive forkælet med en times afslapning og massage. Massage er en fast del af den Thailandske hverdag og du finder massage steder stort set alle steder fra små ‘shops’ med et par brikse til luksuriøse spas.

De fleste massage steder tilbyder tre slags massage: Thai Massage, Olie Massage og Fod Massage.

Thai massage er den traditionelle Thailandske massageform som baserer sig på orientalsk lære om nervebaner og chakraer. Massagen foregår ved brug af både hænder, fødder og albuer og ingen muskel bliver forbigået. Thai massage er ikke ligefrem afslappende, men intet får løsnet op i stive muskler og lemmer og får sat gang i blodomløbet som denne massageform! Thai massage har et helbredsmæssigt formål og kræver en uddannelse på Wat Pho templet før man officelt må udføre den. Thai massage udføres oftest på en briks på gulvet og man får et par specielle bukser og skjorte på. Der bruges heller ikke olie under massagen.

Oliemassage er blid massage med fokus på afslapning. Man ligger nøgen dækket af et håndklæde og massagen foregår med olie. Det er utroligt afslappende og minder om sportsmassage i vesten. Oliemassage dækker nogen gange over mere end bare massage i Bangkok.  Nogen ‘massage’ steder yder ekstra services ud over dem der står på menuen. Det er ret nemt at se hvilke der er tale om her. Hvis massage pigerne sidder i små korte shorts eller nederdele, så er det måske ikke der man skal gå hen hvis man bare vil have en massage.