Turistattraktioner i Bangkok

Bangkok er blevet et populært turistmål i Thailand med mange turister på sommerferie, der myldrer gennem byen for at nyde nogle af byens attraktioner. Der er meget at se og gøre i Bangkok. Her er nogle af de seværdigheder, som Bangkok har at tilbyde.

Damnoen Saduaks flydende marked er et sted, du ikke må til at undvære. Her vil du blive mødt af adskillige træbåde lastet med frisk frugt, grøntsager og blomster. Du kan købe dig nogle nudler, som vil blive tilberedt i både af madsælgere, og de serveres varmt. Dette er en enestående oplevelse, meget forskellig fra at shoppe i indkøbscentre. Chinatown er et af Bangkoks mest livlige og farverige områder med adskillige guldbutikker og indkøbscentre. Til nytår og under lokale festivaler afholdes festlighederne afholdes på gaden med masser af leben.

Grand Palace fra det 18. århundrede har været hjemsted for den thailandske konge i mere end hundrede år og er en af Bangkoks førsteklasses attraktioner. Du vil blive forbløffet over dens fantastiske arkitektur og minutiøse detaljer. Emerald Buddha fra det 15. århundrede er konstrueret ud af en enkelt smaragdblok og opbevares i Wat Pra Kaeo, et meget hæderkronet religiøst sted i Thailand. Daggryets tempel eller Wat Arun fra det 19. århundrede er et andet smukt tempel i Kyymer-stil og en af Sydøstasiens vigtigste religiøse seværdigheder. Vimanek Mansion er endnu en turistattraktion. Siam Ocean World er Bangkoks akvariemuseum, bolig for tusinder af undersøiske dyrearter.

Bangkok er en attraktiv destination for en billig sommerferie.