Her finder du billigt legetøj og gaver til børn i Bangkok

Køb legetøj i BangkokThailand får hvert år besøg af mere end 16 millioner turister fra hele verden – et tal der i øvrigt er stigende. Mange af disse turister, vil gerne købe sjove legetøjsgaver med hjem til børnene, men med mere end 100.000 butikker alene i Bangkok kan det være svært lige at finde ud af hvor det er bedst at købe sjove og anderledes gaver. Det hjælper vi dig med at finde ud af i denne artikel.

Gaver kan være alt fra legemad i træ til farverige anime-figurer. Legemad er noget alle børn, drenge som piger, holder af at lege med. Vi ved at børn kan lide at efterligne deres forældre og det at lave egen mad er sjovt for børnene.

Chatuchak weekend-marked

Det bedste sted i Bangkok at begynde søgningen efter den perfekte gave til børnene derhjemme er på det kæmpestore Chatuckak-marked, der finder sted hver eneste weekend. Markedet er åbent hele fredag aften og hele dagen både lørdag og søndag, og består af mere end 15.000 udendørs stande. Derudover findes der omkring 1.000 indendørs stande i det nye Chatuchak Mall, der ligger bagved markedet.

Hvis du leder efter unikke og billige gaver til børn, så kan du med garanti finde noget på Chatuchak. Begynd med legetøjsstandene med typisk thailandsk legetøj eller med standene med tøjdyr, hvor der bogstavelig talt sælges mere end 1.000 forskellige tøjdyr af slagsen. Bamser, elefanter, kaniner eller hvilket som helst dyr du overhovedet kan forestille dig, sælges her i tøjdyr-version.

Der findes også stande med træprodukter, hvor du bl.a. kan finde puslespil og stande med traditionelt thailandsk kunsthåndværk, hvor du kan købe dukker, håndlavede smykkeæsker, håndmalede trævifter, og modeller af sværd til drengene.

Endelig kan vi anbefale de mange markedsstande med traditionelt thailandsk legetøj. Dyr lavet af bananblade, bambusfløjter, hjemmesko til pigerne, håndbroderede punge, anime-dukker, tegneserie-t-shirts og smykker til børn. Alt kan du finde her.

Priserne er virkelig lave her. Du finder nemt tre unikke og lækre gaver her for omkring 50-60 kroner.

Mahboonkrong Mall (MBK)

Et andet sted du  besøge på din jagt efter gaver til børnene, er det kæmpestore Mahboonkrong Mall, der også er kendt som MBK. Det er ét af de billigste stormagasiner i Bangkok, men det skal du ikke lade dig snyde af. Kvaliteten af varerne er høj og stormagasinet indholder flere tusinde butikker og stande.

T-shirts er billigst i Bangkok her. For 100 bath (20 kroner) kan du f.eks. købe t-shirts med japanske anime-figurer på. Eller hvad med sportsstjerner fra tennis, Formel 1, wrestling eller utallige tegneseriefigurer. i MBK finder du også alle de typiske falske designervarer, hvis det er noget for dig.

MBK er fyldt med CD’er, DVD’er og spil til PC, XBox og PlayStation. Du kan finde alle de nyeste udgivelser til en brøkdel af prisen vi kender i Danmark. Her skal du dog være sikker på om det er ægte eller falske varer.

Hører dine børn til typen der elsker mærkeligt og anderledes slik, som de evt. kan lave taste tests med på Instagram eller YouTube. Så kan du i MBK fylder poser med dette.

Central Department Store

Hvis det ikke er billige varer du er efter, men de mere high-end gaver, man også kan købe til børn, så skal du i stedet besøge stormagasinet Central Department Store. Stormagasinet er en del af en thailandsk kæde og alle har de en børneafdeling med thailandsk legetøj og tøj, men også importerede varer fra Japan, Korea og Kina. Priserne her er højere, men kvaliteten ligeså.