Top 5 Shopping i Bangkok

Bangkok er en oase af shopping muligheder. Thailands hovedstad byder på enestående shopping på markeder og i shopping centre. Der er mange penge at spare på især tøj, elektronik, krydderier og kunst. Bangkok byder blandt andet på Sydøst-Asiens støste shopping center og verdens største marked. Skal du til Bangkok på ferie, så læs videre og se hvor du kan gøre de største kup!

Chatuchak Market (Weekend Marked)

Lidt nord for Bangkok finder du weekend markedet og som navnet antyder er markedet åbent i weekenden. Mere end 2 millioner Thaier besøger hver weekend markedet, hvor du kan købe alt mellem himmel og jord. Tøj, antikviteter, smykker eller hvad med en hundehvalp eller tropiske fisk? Det kan være svært at finde rundt i de nærmest labyrint agtige gange på markedet, så tag et kort med og planlæg ruten på forhånd. Den nemmeste måde at komme hertil er ved at tage BTS til Mo Chit eller tage MRT til Kamphaengphet.

Pantip Plaza

Skal du bruge en ny computer, en ipod kopi eller de seneste dvd film, så er Pantip Plaza stedet. Denne shopping mall er 5 etager fyldt med elektronik alt fra computere og tilbehør til Ipod kopier og modelfly. Især er Pantip Plaza mest kendt for piratkopier af film, musik og software. For ca. 15 danske kroner får du en dvd.

MBK

MBK er et kæmpe shopping center i 6 etager og var indtil for nylig Sydøst-Asiens største (nu er det Central World et par kilometer længere væk). Gå ikke glip af 4 sal med mobiltelefoner uden abonnement og auktion med særligt heldige telefon numre! MBK har også et fremragende Food Court på 6 sal som du ikke må gå glip af!

Suan Lum Night Market

Nat markedet ved Suan Lum er en institution i Bangkok. Selvom det mest er souvenirs og kopivarer der sælges her er markedet helt sikkert et besøg værd. Der er live musik og masser af gode restauranter i området.

Siam Paragon

Bangkoks absolutte luksus shopping center. Nok det eneste sted i Bangkok du kan købe for eksempel B&O. I kælder etagen findes Siam Sea World. Pas på pengene!