One night in Bangkok – byens vilde natteliv

Bangkok er kendt for sit vilde natteliv, og ikke uden grund. Mange kalder byen for Asiens Manhattan, fordi byen heller aldrig sover, og der er altid en bar der har åbent eller et diskotek du kan danse på. Nattelivet i byen er vildt, uforudsigeligt, pulserende og ekstremt. Du kan feste med alt lige fra backpackere, lokale og kendte. Mange vil dog også forbinde Bangkok med købesex, hvilket der også er god grund til. I denne artikel vil vi give dig tre forslag til hvor du kan tage hen og feste i Bangkok.

Et mekka for backpackere

Kao San Road og de omkringliggende gader er et paradis for unge backpackere der gerne vil på pubcrawl. Området ligger ikke langt fra nogle af de store seværdigheder, hvilket er ideelt for rejsende. Gaderne ligger heller ikke langt fra byens universitet, hvilket også gør området til et sted for de unge lokale. Om aftenen forvandler gaderne sig til et sted med barer helt ud på vejene og de mange barer som ellers ligger i dvale dagen igennem vågner op. Der er gadeoptræden og billige “bucket” med billig sprut.

Fest med de unge, rige og smukke

Orker du ikke unge backpackere, kan du istedet søge ned mod Royal City Avenue, hvor du kan gå i byen med unge, smukke og rige lokale thaier. Der ligger omkring 10 forskellige velansete diskoteker og barer i området og de har ofte dresscode, og nogle barer har liveband.

GoGo barer og Red Light Districts

Når man taler om nattelivet i Bangkok, kan man ikke komme uden om byens red light districts. De meget omtalte GoGo barer findes hovedsageligt i tre områder: Soi Cowboy, Nana Plaza og Patpong. Hvis du er mand, vil du helt sikkert få tilbudt købesex, men man kan sagtens tage ned bare for at opleve områderne, hvilket man også bør. Vil du have en mere uddybende beskrivelse af de tre områder, kan du læse mere på TripAdvisor, hvor du blandt andet kan finde specifikke barer i hvert område.

Forbehold

Generelt er det ikke farligt at feste i Bangkok, men du bør passe på både dine penge og dit helbred inden du begiver dig ud i byens vilde natteliv. Nogle lokale prøver at udnytte de mange turister for penge, og hvis du ikke er opmærksom kan du hurtigt miste både pung, penge og stolthed. Sørg altid for at bede om en prisliste før du bestiller noget på en bar for at undgå ubehagelige overraskelser på regningen.

Du bør også kun dyrke sikker sex. Sørg for at have kondomer med hvis du har tænkt dig at benytte dig at byens mange fristende tilbud om købesex. Hav beskyttelse med hjemmefra, da det ikke altid er til at købe kondomer. Bestil eventuelt billige kondomer og billig glidecreme via nettet, så du er klar til rejsen.