One night in Bangkok – byens vilde natteliv

Bangkok er kendt for sit vilde natteliv, og ikke uden grund. Mange kalder byen for Asiens Manhattan, fordi byen heller aldrig sover, og der er altid en bar der har åbent eller et diskotek du kan danse på. Nattelivet i byen er vildt, uforudsigeligt, pulserende og ekstremt. Du kan feste med alt lige fra backpackere, lokale og kendte. Mange vil dog også forbinde Bangkok med købesex, hvilket der også er god grund til. I denne artikel vil vi give dig tre forslag til hvor du kan tage hen og feste i Bangkok.

Et mekka for backpackere

Kao San Road og de omkringliggende gader er et paradis for unge backpackere der gerne vil på pubcrawl. Området ligger ikke langt fra nogle af de store seværdigheder, hvilket er ideelt for rejsende. Gaderne ligger heller ikke langt fra byens universitet, hvilket også gør området til et sted for de unge lokale. Om aftenen forvandler gaderne sig til et sted med barer helt ud på vejene og de mange barer som ellers ligger i dvale dagen igennem vågner op. Der er gadeoptræden og billige “bucket” med billig sprut.

Fest med de unge, rige og smukke

Orker du ikke unge backpackere, kan du istedet søge ned mod Royal City Avenue, hvor du kan gå i byen med unge, smukke og rige lokale thaier. Der ligger omkring 10 forskellige velansete diskoteker og barer i området og de har ofte dresscode, og nogle barer har liveband.

GoGo barer og Red Light Districts

Når man taler om nattelivet i Bangkok, kan man ikke komme uden om byens red light districts. De meget omtalte GoGo barer findes hovedsageligt i tre områder: Soi Cowboy, Nana Plaza og Patpong. Hvis du er mand, vil du helt sikkert få tilbudt købesex, men man kan sagtens tage ned bare for at opleve områderne, hvilket man også bør. Vil du have en mere uddybende beskrivelse af de tre områder, kan du læse mere på TripAdvisor, hvor du blandt andet kan finde specifikke barer i hvert område.

Forbehold

Generelt er det ikke farligt at feste i Bangkok, men du bør passe på både dine penge og dit helbred inden du begiver dig ud i byens vilde natteliv. Nogle lokale prøver at udnytte de mange turister for penge, og hvis du ikke er opmærksom kan du hurtigt miste både pung, penge og stolthed. Sørg altid for at bede om en prisliste før du bestiller noget på en bar for at undgå ubehagelige overraskelser på regningen.

Du bør også kun dyrke sikker sex. Sørg for at have kondomer med hvis du har tænkt dig at benytte dig at byens mange fristende tilbud om købesex. Hav beskyttelse med hjemmefra, da det ikke altid er til at købe kondomer. Bestil eventuelt billige kondomer og billig glidecreme via nettet, så du er klar til rejsen.

Få en oplevelse ud over det sædvanlige til billige penge – tag til Bangkok

At planlægge ferien er sjældent en dans på roser. Der er mange overvejelser, og de skal alle helst tænkes grundigt igennem, hvis det skal blive den succes, man altid håber på. Prisen, transport, hotellet, datoen osv. skal der alt sammen være styr på. Det er ikke nemt, men få det nu bare gjort, når du skal afsted på drømmerejsen. Der er ingen tvivl om, at det vil give dig mere overskud, når din ferie løber af stablen.

Surf en tur rundt på internettet efter rabatkoder

Spar penge i BangkokNår du skal afsted på rejse, er det fornuftigt, hvis du kommer ud i god tid. På den måde har du muligheden for at opnå de største besparelser på din rejse, og dermed er der flere penge til sjov. Der er en række rabatkoder online, som er henvendt på rejser, og der skal nok være noget, du kan bruge. Søger du ihærdigt nok, kan der godt findes rabatkoder til hoteller samt selve rejsen – hvilket ellers kan være svært at tro. Lyder det interessant, er det med at komme ud i godt tid, da sandsynligheden for en besparelse på den måde er noget større.

Se f.eks. rabatkoder til Hotels.com her

Thailand har en spændende kultur – og så har de god mad

Er dit valg faldet på ovenud smukke Thailand – nærmere bestemt byen Bangkok – er det en virkelig god beslutning. Interesserer du dig for kultur og traditioner, er en tur til Asien det rigtige valg. Du vil blive mødt af en mangfoldighed, som er noget, du ikke er vant til. Det ele kan virke en smule kaotisk, men når man lærer samfundet at kende, vil du møde et venligt folkefærd, der nok skal behandle dig med respekt. Og derfor skal du selvfølgelig vise en gensidig respekt, eftersom det, udover at være almindelig pli, er den bedste måde at efterleve den anderledes kultur på. Endvidere vil flere personer åbne sig op for dig, hvilket kan medføre, at du opnår den fulde oplevelse af kulturen blandt befolkningen.

Mangfoldigheden er et spændende element, du vil støde på, når du kommer til hovedstaden i Thailand, Bangkok. Dog er det langt fra det eneste, der er i vente. Det asiatiske køkken er berømt for de mange krydderier, der gør maden ekstraordinær og smagfuld. Bangkok er ikke en undtagelse, og er du vild med spændende og nyt mad, er det uden tvivl denne by, der skal være omdrejningspunkt for din næste ferie.

Et hav af oplevelser

Danskerne er vilde med Thailand, og vil du opleve noget unik, er det som sagt hovedstaden, Bangkok, der skal have et besøg. Ja, der bliver budt på en spændende kultur, hvor mad har en stor rolle. Dog er det lang fra det eneste, du vil opleve, når du bevæger dig rundt. Den store flod i byen ved navn Chao Phraya er noget, du bare skal se på din tur. Denne flod er en transportåren i Bangkok, hvor der altid er meget aktivitet. Floden er blevet et slags varemærke sammen med templerne, der altid har bidraget med noget mystik og spænding til byen. Begge disse ting skal du opleve, men selvfølgelig er der meget mere, og du kan finde alt, du har brug for at vide, på nettet.

Søger du en billig rejse, der tilbyder alt fra aktive oplevelser til kulturhistorie, er Bangkok stedet. Bestil din rejse i god tid, find en rabatkode, og kom så ellers afsted til en god pris – du vil aldrig glemme denne tur.

Læg et budget for din tur til Bangkok

Budget Bangkok

En af de ting som Bangkok er kendt for, er de lave priser, men landet tilbyder også ekstrem luksus hvis du er mere til den slags. Det kan derfor være en god ide at lægge et budget for din tur til Bangkok inden du rejser. Enten for at turen ikke bliver for dyr, eller så du kan blive bevidst om på hvilke områder du helst vil spare eller bruge lidt ekstra. I denne artikel vil vi give dig nogle ideer til hvilke poster du skal have med i dit budget.

Poster til dit budget:

  • Fordelen ved at Bangkok er blevet så populært et rejsemål, er at flyselskaberne efterhånden presser hinanden på priserne. Derfor kan du komme til Bangkok til omkring 3.000 kroner.
  • De skjulte omkostninger på rejsen. Det er ikke alle dine udgifter til turen der er medregnet når du har købt din flybillet. Du skal også huske at betale for din baggage, og afsætte penge til mad og drikkevarer på turen undervejs.
  • Der er enorm stor forskel på hoteller i Bangkok, og med denne post kan I virkelig spare penge ved at booke det rigtige. Et lokalt guesthouse koster omkring 50 kroner per nat, mens en overnatning på et 5-stjernet hotel kan koste omkring 1.500 kroner.
  • Udgifter til mad. Det er altid billigere at spise lokalt, end importeret mad. På denne post kan I også spare virkelig mange penge. En ret i et gadekøkken kan koste 5-7 kroner, mens en treretters menu på en restaurant med internationale retter koster omkring 140 kroner.
  • Ture og entreer. Denne post er meget bestemt af hvad I vælger at se på jeres tur. Ofte kan man forhandle sig til en bedre pris hvis man er en stor gruppe. Det er også billigere at tage med på gruppeture, end med en privat guide.
  • På en ferie kan man komme til at bruge mange penge på transport hvis man gerne vil ud og opleve noget. Mange glemmer dog at afsætte penge til denne post. En busbillet kan koste omkring 2 kroner, mens en taxatur kan koste omkring 25 kroner.
  • Souvenirs og shopping. Bangkok er fyldt med billigt tøj, så husk at afsætte penge i budgettet til at tage noget med hjem.
  • Drikkepenge
  • Kan du ikke leve uden internet, bør du afsætte penge til et simkort.

Sådan lægger du et budget

Det smarteste er at lægge dit budget i et Excel-ark, hvor du skriver alle posterne ind, og til sidst kan regne den samlede pris ud. Fordelen ved at gøre det i Excel, er at du hurtigt og nemt kan rette i posterne, kan tilføje flere og hvis I er flere familier der skal afsted, kan I hurtigt dele det med hinanden. Det er nemt at lære at bruge Excel med et online kursus som det du for eksempel kan finde hos Excel-Guiden.dk. Hvis du er mere til videoundervisning, så findes der også et online Excel videokursus hos NemProgrammering.dk. Du kan se mere her Excel kursus.

Læs mere om budget i Bangkok i denne artikel.