48 timer i Bangkok

bangkokHvis du er på udkig efter en actionfyldt storbyferie, er Bangkok den perfekte destination. Denne travle metropol har noget for enhver smag, uanset om du er kulturel kulturel, madglad eller shoopaholic. Med verdensberømte seværdigheder som Smaragdbuddhaens tempel og Grand Palace samt utallige lækre thailandske restauranter og markeder, der sælger alt fra håndlavede varer til designertøj, er Bangkok en by, der vil få dig til at vende tilbage efter mere.

Er du ikke sikker på, hvordan du får mest muligt ud af din tid i Bangkok? Tjek vores guide til de bedste ting at lave i Bangkok på 48 timer!

Dag et: Udforsk templerne

Ingen tur til Bangkok ville være komplet uden et besøg i nogle af byens mest ikoniske templer. For at få styr på tingene skal du starte ved Wat Pho, der er hjemsted for den berømte liggende Buddha-statue. Herfra kan du gå til Wat Arun, også kendt som Morgengryets tempel, som er et af Bangkoks mest genkendelige vartegn takket være sit tårnhøje spir. Afslut templeturen med et besøg til Wat Saket, også kendt som det gyldne bjergtempel – kravl op på toppen for at få en panoramaudsigt over Bangkok.

Efter at have udforsket templerne kan du gå en tur i Lumphini Park – Bangkoks pendant til Central Park – inden du tager til Soi Rambuttri for at spise middag. Denne stemningsfulde gade er foret med traditionelle thailandske restauranter, hvilket gør den til det perfekte sted at prøve nogle af Bangkoks karakteristiske retter som pad thai og grøn karry.

Dag to: Shop til du falder ned

På dag to af din storbyferie er det tid til at give sig hen til lidt shoppingterapi. Start din shoppingtur på Chatuchak Market, hvor du kan finde alt fra souvenirs og kunsthåndværk til tøj og vintagefund. Hvis du ikke er til prutning, kan du tage til Siam Paragon – et af Bangkoks eksklusive indkøbscentre, hvor du kan finde high-end butikker med designermærker som Gucci og Prada.

Hvis du er på et budget, er Asiatique The Riverfront et godt sted at gøre gode køb – dette udendørs indkøbscenter er fyldt med boder, der sælger alt fra (falske) designerhåndtasker til lokalt fremstillet kosmetik. Om aftenen kan du nyde cocktails med udsigt på en af Bangkoks tagterrassebarer, inden du går ud og spiser middag på Sukhumvit Road.

Derfra kan du udforske nogle af Bangkoks pulserende nattelivsmuligheder – Soi Cowboy og Nana Plaza er to populære områder med barer og klubber.

Konklusion

Uanset om du ønsker at udforske århundredgamle templer eller nyde shopping i verdensklasse, er 48 timer lige nok til at få en smagsprøve på, hvad denne utrolige by har at byde på. Med vores guide kan du få mest muligt ud af din tid i Bangkok og skabe varige minder, som vil blive hængende længe efter, at din rejse er slut!

Sådan får du en utrolig tur i Thailands jungle

jungle-thailandThailand ligger i Sydøstasien og er et land med fredfyldte strande, travle byer og selvfølgelig jungle. Den thailandske jungle er et arnested for biodiversitet, og rejsende kommer fra hele verden for at opleve dens skønhed på første hånd

Hvis du planlægger en rejse til Thailands jungle, er der et par ting, du skal huske på. I dette blogindlæg giver vi dig en oversigt over, hvad du kan forvente, og hvordan du får mest muligt ud af din tid i dette fantastiske hjørne af verden. Så tag dit kamera og dine vandrestøvler – det er på tide at begynde at planlægge din rejse!

Hvad skal du pakke?

Det første skridt i planlægningen af enhver rejse er at finde ud af, hvad du skal pakke, og det gælder især, når du skal ud af de slagne veje. Når du pakker til den thailandske jungle, skal du sørge for at medbringe let og åndbart tøj – du vil gå meget i fugtige omgivelser, så du vil have tøj, der ikke gør dig for varm eller ubehagelig myggespray er også et must – der er mange insekter i den thailandske jungle, og du ønsker ikke at bruge din tur på at slå myggene væk! Måske er det også en god idé med en machete. Endelig skal du ikke glemme at pakke masser af solcreme, vand og snacks – den thailandske jungle kan være et svært sted at finde mad og vand, hvis du ikke er forberedt.

Hvad skal du se?

Der er ingen mangel på ting at se, når du udforsker den thailandske jungle – fra majestætiske vandfald til sjældne dyr, der er noget for enhver smag. Når du planlægger din rejse, skal du sørge for at afsætte tid til at besøge nogle af områdets mest populære attraktioner, som Khao Sok National Park og The Elephant Nature Park. Og uanset hvor du tager hen i den thailandske jungle, skal du sørge for at have dit kamera ved hånden – du ved aldrig, hvornår du kan få øje på noget utroligt!

Sådan kommer du rundt

Den bedste måde at udforske den thailandske jungle på er til fods – ved at vandre gennem det tætte løv vil du se ting, som du ville gå glip af, hvis du tog en bil eller bus. Men ikke alle stier er lige gode. før du begiver dig ud på en vandretur, skal du sørge for at lave din research og tale med en lokal guide om, hvilke stier der er sikre og egnede til dit færdighedsniveau. Og når det er muligt, skal du vandre med en partner – den thailandske jungle kan være et farligt sted, hvis du ikke er forsigtig!

Konklusion: Den thailandske jungle er et utroligt sted, der bør være på enhver rejsendes bucket list. Fra de mange naturskønne stier til det righoldige dyreliv er der noget for enhver smag i denne sydøstasiatiske perle. Husk blot: Når du pakker til din tur, skal du sørge for at medbringe let tøj, myggebalsam, solcreme, vand og snacks. Og uanset hvor dine rejser fører dig hen i den thailandske jungle, så glem ikke at tage masser af billeder!